Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

​Har du brug for en VVS'er?

Nyt Badeværelse – få udskiftet eller renoveret dit badeværelse

​Vil du gerne have et lækkert og nyt badeværelse, eller ønsker du at give dit nuværende badeværelse et mere moderne og funktionelt præg? Hos Østberg VVS på Vesterbro i København foretager vi alt VVS-arbejde i forbindelse med badeværelser og renovering af vådrum. Vi kan derfor hjælpe med alt lige fra en udskiftning af vandhanen til en totalrenovering af badeværelset.


​Renovering af badeværelse og vådrum

Vi foretager alt arbejde med renovering af badeværelser og andre vådrum. Vi kører ud til opgaver i omegnen af København V, og vi laver gerne nyt badeværelse for både private, erhverv og offentlige institutioner.


​Da badeværelset er et af de rum, som man opholder sig mest i, er det derfor vigtigt, at det er både funktionelt og pænt. Når du vælger at få lavet dit nye badeværelse hos os, så sørger vi for begge dele.

Vores dygtige medarbejdere sørger altid for at udføre et godt stykke arbejde, og vi benytter os kun af de bedste materialer på markedet. Dette er din garanti for et nyt badeværelse af højeste kvalitet, der bliver lavet til konkurrencedygtige priser, og dette gæler naturligvis også renovering af badeværelse.


​Få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Vi er altid villige til at give dig gratis råd og vejledning, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse eller renovering heraf.


​For mere information om vores arbejde med badeværelser eller for et godt tilbud på alt fra badeværelsesmøbler til armaturer og rørarbejde bedes du kontakte os på telefon 33 31 36 57 eller på mail: mail@movvs.dk. Du kan også benytte formularen til højre, så vender vi tilbage til dig ☑

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din VVS-installatør

Østberg VVS A/S

​CVR: 15353171

Her ligger vi​

Godsbanegade 10​

1722 København V

Kontakt os

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

Vi er medlem af​