Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

​Har du brug for en VVS'er?

Gasinstallationer – få en professionel gasinstallation

​Hos Østberg VVS udfører vi professionelle gasinstallationer i omegnen af København og især på Vesterbro.

Professionelle gasinstallationer fra din gasmester

Vi er din autoriserede gasmester, der kan sikre dig gasinstallationer af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring inden for alle former for gasinstallationer, og vores dygtige medarbejdere er klar til at køre ud og hjælpe dig med alt lige fra komfurinstallationer til gaskedler og opvarmningsanlæg.

Når vi arbejder med gasinstallationer, sørger vi i samarbejde med dig for at finde frem til den bedste løsning - både i forhold til din bolig og din økonomi.

Vi foretager professionelle gasinstallationer for både private, erhverv og offentlige institutioner, og som udgangspunkt er ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi hjælper gerne til med installationer af nye komfurer eller opvarmningsanlæg. 

​Vi kan også hjælpe dig med service af dine nuværende installationer, hvis der er problemer med dem, eller hvis du blot vil sikre dig, at alt fungerer, som det skal. 

Vi har især stor ekspertise med gasfyr og andre gasinstallationer i København V og omegn, da der i København, er stor tilslutning til naturgas i forhold til andre steder i Danmark.

Få et uforpligtende tilbud på din næste gasinstallation

Uanset hvilke former for gasinstallationer du er interesseret i at høre mere om, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne gratis råd og vejledning med på vejen, og vi laver også gerne et uforpligtende tilbud for dig.

Du kan kontakte os på telefon 33 31 36 57 eller på mail@movvs.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste professionelle gasinstallation.

Din VVS-installatør

Østberg VVS A/S

​CVR: 15353171

Her ligger vi​

Godsbanegade 10​

1722 København V

Kontakt os

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

Vi er medlem af​