Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

​Har du brug for en VVS'er?

Energirenovering optimerer dit forbrug

​Med de stigende energipriser og et større fokus på miljøet er det blevet mere populært at foretage en energirenovering af sin bolig. Hos Østberg VVS har vi specialiseret os inden for dette område. Derfor kan vi tilbyde professionelle energirenoveringer, der gør din bolig mere miljøvenlig. 

Vi kører primært ud til opgaver i omegnen af Vesterbro, men kommer også rundt i resten af København. Vi ligger selv i hjertet af København V.

​Spar penge med en energirenovering

En energirenovering er en god investering, der på sigt vil kunne spare dig for mange penge. At foretage en energirenovering er en kompliceret proces, der kræver, at man forbedrer sine anlæg, så de fremover vil bruge mindre energi.

Dette indebærer ofte en række udskiftninger af de nuværende dele til mere energibesparende dele. Hvad der præcist skal laves eller udskiftes kan variere fra bolig til bolig. 

Derfor er det en god idé at få professionel hjælp fra et VVS-firma, så du fremover kan opnå de højest mulige besparelser på din varmeregning. Vælger du os, til at foretage din energirenovering, så foretager vi en fjernovervågning af boligen via internettet. På den måde kan vi hele tiden holde dig opdateret om, hvad der kan give dig de største besparelser.

​Vores energioptimering gør din bolig miljøvenlig

Med vores professionelle energirenovering vil dit hus blive mere miljøvenligt. Dette gør, at boligen stiger i pris, samtidigt med at den bliver mere attraktiv, og dermed lettere at sælge, da den vil få en bedre energimærkning.

For at høre mere om vores energirenoveringer eller for et uforpligtende tilbud bedes du kontakte os på telefon 33 31 36 57 eller på mail: mail@movvs.dk.

Din VVS-installatør

Østberg VVS A/S

​CVR: 15353171

Her ligger vi​

Godsbanegade 10​

1722 København V

Kontakt os

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

Vi er medlem af​