Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

​Har du brug for en VVS'er?

Fjernvarmeanlæg i København​

Når fjernvarmeinstallationen skal håndteres, er det vigtigt, at erfarne fagfolk udfører opgaven, så du sikrer dig et resultat, der virker optimalt.

Den erfaring finder du hos Østberg VVS A/S på Vesterbro i København, hvor vi servicerer og installerer fjernvarme- og anlæg for både private, boligforeninger og erhverv samt industri.

Mange fordele ved fjernvarmeinstallation

I en lang årrække har vi hjulpet mange kunder i København V og omegn med en professionel fjernvarmeløsning, hvor fokus har været på kvaliteten hele vejen igennem. At skifte til et fjernvarmeanlæg er ofte forbundet med mange fordele, og er en god løsning for mange, især boligejere.​ Det er desuden også nemmere at servicere en fjernvarmeunit eller -anlæg, end mange andre varmeinstallationer.

Stor omhu når vi installerer fjernvarmeanlæg

Vi klarer installation af fjernvarme og service på fjernvarmeanlæg for private, erhverv, boligforeninger og offentlige ejendomme. Vi håndterer stort set alle opgaver inden for fjernvarmeinstallation og service af fjernvarmeanlæg – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Ønsker du en fast serviceaftale, hvor vi vedligeholder dit fjernvarmeanlæg, kan vi også klare dette. Har du en virksomhed hvor dette kunne være interessant? Kontakt os her.

Alle vores medarbejdere har stor erfaring inden for branchen for varmeinstallationer og har udført et utal af opgaver inden for fjernvarme. Vi udfører alle opgaver med stor omhu – hver gang. Vi arbejder med både hænder og sjæl og lægger meget arbejde i ethvert projekt der omhandler fjernvarmeinstallation og -service. Ingen opgave er således for stor eller lille.

Kontakt os for professionel installation af fjernvarme

Bemærk at vi er medlem af TEKNIQ, hvilket giver dig både sikkerhed og garanti. Du kan læse mere her.

Kontakt os på telefon 33 31 36 57 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med eksempelvis installation af fjernvarmeanlæg. Du kan også benytte dig af kontaktformularen til højre her på siden ☛

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din VVS-installatør

Østberg VVS A/S

​CVR: 15353171

Her ligger vi​

Godsbanegade 10​

1722 København V

Kontakt os

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

Vi er medlem af​