Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

​Har du brug for en VVS'er?

​Ejendomsservice i København og omegn​

​Hos Østberg VVS udfører vi blandt andet ejendomsservice for private ejendomme samt for virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. I den forbindelse kan vi lave faste aftaler, men vi kommer også ud til enkeltopgaver.

Professionel ejendomsservice i høj kvalitet

Vi foretager alle former for VVS-opgaver i forbindelse med vores ejendomsservice. Vælger du derfor os, er du sikker på at få et resultat af den højeste kvalitet, da du altid vil blive mødt af dygtige og erfarne fagfolk, der kun benytter sig af de bedste materialer på markedet.


​Ejendomsservice er altid en god investering. Det skyldes blandt andet, at det forebygger større vandskader og lignende. Mange huse har nemlig dårlige faldstammer, vandrør og andet, der med tiden kan blive utætte og dermed kan forårsage større skader.

Vi tilbyder faste serviceaftaler

Vi laver gerne en fast aftale med dig, hvor vi kommer ud og foretager ejendomsservice med et bestemt interval, der er fastlagt efter dit ønske. Ligeledes kommer vi ud til enkeltopgaver, hvor der for eksempel skal udskiftes et toilet eller repareres en vandhane. Uanset hvad du ønsker hjælp med i forbindelse med vores ejendomsservice, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på telefon 33 31 36 57 eller på mail@movvs.dk for mere information eller for at lave en aftale med os. Vi kører ud til opgaver på Vesterbro i København og omegn.​

Din VVS-installatør

Østberg VVS A/S

​CVR: 15353171

Her ligger vi​

Godsbanegade 10​

1722 København V

Kontakt os

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

Vi er medlem af​