Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

​Har du brug for en VVS'er?

Bedre bad​​

Vi er med I bedre bad, der er en landsdækkende kæde af vvs-virksomheder med fagfolk og specialister indenfor badeværelser og bryggerser.

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave.

For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter.​

Derfor påtager østberg vvs sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, I hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og vvs-installatør skal udføre deres opgaver.

Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Vi arbejder sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og udstråler ”gennemført håndværk”, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Lad østberg vvs gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

​Vi glæder os til at høre fra dig på tlf: 33 13 74 51​

Din VVS-installatør

Østberg VVS A/S

​CVR: 15353171

Her ligger vi​

Godsbanegade 10​

1722 København V

Kontakt os

Telefon: 33 31 36 57

E-mail: mail@movvs.dk

Vi er medlem af​